Προσωπικες Εκδηλωσεις – Corporate Events

Είναι τόσες οι περιστάσεις στην ζωή που επιβάλλεται να κάνεις την διαφορά και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα. Η tuktourgreece είναι αυτό που χρειάζεστε για ορισμένες από αυτές τις περιστάσεις:

Bachelor / Bachelorette parties

Όλη μέρα ή όλη νύχτα με τον προσωπικό σας οδηγό βόλτα στα μαγαζιά ζώντας σε ξέφρενους ρυθμούς τραβώντας τα βλέμματα και ρυθμίζοντας εσείς το πρόγραμμα. Πως σας ακούγεται; Ναι, τα τρίτροχα οχήματά μας θα ανεβάσουν την ήδη κεφάτη σας διάθεση, και το παιχνίδι με τους περαστικούς (είναι ανοιχτού τύπου θυμήσου) δεν θα έχει τελειωμό.

ΠρΟταση γΑμου

Εσείς και εκείνη. Στο πίσω κάθισμα ενός τρίτροχου οχήματος που δεν έχει ξαναδεί στην ζωή της, παρά μόνο σε κανένα παραμύθι. Και εσείς το μόνο που θέλετε είναι ακριβώς αυτό, να της προσφέρετε μια ζωή σαν παραμύθι. Σας εγγυόμαστε λοιπόν, ότι θα λατρέψει την επιλογή σας να μετακινηθείτε με όχημα της tuktourgreece την νύχτα που θα της προτείνετε να ενώσετε τις ζωές σας.

Γιορτη / γενεθλια /επετειοι

Η ξεχωριστή εμφάνιση των οχημάτων μας είναι το κερασάκι στην τούρτα για τον εορτασμό του ονόματός σας, των γενεθλίων του παιδιού σας, ή μιας δεκαετίας γάμου. Αυτό μεταφράζεται από μία βόλτα στην πόλη ή το νησί με στολισμένο τρίτροχο, μέχρι άφιξη στον χώρο της εκδήλωσης με αυτό ώστε να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο. Γιατί καμιά φορά δεν αρκεί απλά να φτάσεις αλλά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με έναν απρόσμενο τρόπο. Τα οχήματά μας μπορούν επίσης να παρευρεθούν στον χώρο της εκδήλωσης για φωτογραφίες δίνοντας ξεχωριστό ύφος σε αυτήν.

Corporate events

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα τρίτροχα οχήματά μας για να προσδώσετε στον χώρο του event μοναδικό ύφος και χαρακτήρα. Όποιο όχημα και να επιλέξετε θα το πετύχει με ευκολία και εσείς θα λάβετε τα καλύτερα σχόλια για την επιλογή σας.

Παρακαλώ να έχετε υπόψιν σας ότι για εμάς η διακριτικότητα, η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η προσήλωση στην λεπτομέρεια είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες. Δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε κάθε σας εκδήλωση σαν να είναι δική μας.